torstai 8. syyskuuta 2016

Doreen Virtue : Oletko maaenkeli?

Doreen Virtue

Oletko Maaenkeli?

Oletko maaenkeli?

Sisäinen lujuus

Virtue käsittelee syntymätraumaa, eli sitä hetkeä, kun synnyit fyysisesti tälle dualistiselle planeetalle. Hän opettaa, miten olla sisäisesti luja. Maaenkeli on kuin planeetalle lähetetty tiukka vanhempi, jonka on Jumalalta saadun lujuuden avulla auttaa ihmiskuntaa. Me olemme maallisten kiistojen rauhanomaisia selvittelijöitä, mutta koska olemme herkkiä muiden energioille, on osattava myös suojata omia energioitaan. 

Pitää kuitenkin osata asettaa omat rajansa tuntematta syyllisyyttä tai pelkoa ja olla lempeä ja ystävällinen, jotta ei joudu kynnysmatoksi. Viestintätaitojen ja omien energioiden suojaamisen merkitys korostuu maaenkelin elämässä. Olemme kuin rumpukalvoja, jotka helposti heijastavat ympäristönsä energioita. Tällöin helposti hukkaa oman voimansa ja lujuutensa. 

Ihmissuhteet

Maaenkelilläkin voi olla karmisia ihmissuhteita, Kirjassa opastetaan tunnistamaan tuhoisat ihmissuhteet ja neuvotaan pysymään kaukana niistä. Maaenkelinkin tehtävänä on nauttia elämästä ja lopettaqa muiden miellyttäminen. 

Kirjassa käsitellään pintapuolisesti myös indigo-lapsia ja kristallilapsia, heidän tunnusmerkkejään ja otettaan maailmasta sekä heidän kasvattamistaan. Maaenkelin lapset ovat yleensä nähtävästi indigo. 

Itsekin luulin olevani indigo tämän kirjan lukemiseen asti. Nähtävästi olenkin maaenkeli. Oma äitini on ainakin omien sanojensa mukaan ensimmäisen polven indigoja. Ehkäpä indigotkin voivat saada lapsikseen maaenkeleitä?

Kohtaa maailma sisäisestä lujuudesta käsin

Maaenkelinä tunnet olevasi muukalainen tässä maailmassa. Sinut on vain heitetty laiturin nokasta selviytymään, tai siltä usein ainakin tuntuu. Maaenkeli tuntee olevansa erilainen kuin muut (pitää paikkansa ainakin minun kohdallani). 

Kirjassa käsitellään maaenkeleiden arvottomuuden tunnetta, joka saattaa luonnollisesti syyntyö maailman asetelmasta. Maaenkellit ovat suorittamassa täällä tärkeää tehtävää, ja sisimmässään he tietävät tämän. Itsensä arvottomaksi tunteminen blokkaa kaiken hyvän, joka maaenkelin hyväksi on tulossa. Se blokkaa maailmankaikkeuden virtauksen. 

Maaenkeli voi kärsiä pahasta yksinäisyydestä, koska hän ei tunne kuuluvansa mihinkään joukkoon. Planeetalla ilmentyvä raskas energia ja pahuus saattaa saada tuntemaan itsensä täysin hylätyksi. Hän ei halua tunnistaa omaa egoaan eikä halua uskoa kenestäkään ihmisestä pahaa. 

Kirjassa opastetaan siirtymään suurista tunteista hiljaisen innostuksen tilaan. Voima ei ole vaarallista. Pitää vain oppia pysymään omassa keskuksessaan ja käyttämään sisäistä voimaansa. 

Elämän työkaluja ja opastusta Maaenkeleille

Osassa opetetaan omien energoiden suojaamista, puiden energoiden hyödyntämistä parantajina sekä käyännön keinoja oman energiatason nostamiseen. Kirjassa painotetaan, että pelkkä myönteinen ajattelu ei riitä, vaan ajattelu on siirrettävä maallisessa maailmassa toiminaan tasolle. 

_____

Takakannen esittelyteksti:

Doreen Virtue kutsuu "Maaenkeleiksi" ihmisiä, jotka elivät aikaisemmin enkeleinä taivaassa tai jossain muussa todellisuudessa. Heidät on sieltä lähetetty auttamaan ihmisiä ja ratkomaan heidän välisiään kiistoja. Tämä ei kuitenkaan onnistu, ellei Maaenkelillä ole sisäistä lujuutta, jonka avulla hän luovii täällä maailmassa. Horjumaton ja rakastava asenne auttaa selviämään haastavistakin tilanteista. Oletko sinä Maaenkeli, muita auttamaan lähetetty valotyöntekijä? Koetko elämäntehtäväksesi rauhan tuomisen maailmaan? Onko sinulla herkkä indigolapsi, joka ei suostu kunnioittamaan valheellisia johtohahmoja tai kenties vieläkin herkkävaistoisempi kristallilapsenlapsi? Jokaisella sukupolvella on oma tehtävänsä maan päällä. Vielä joudumme hieman odottamaan sateenkaarilasten syntymistä! Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla Maaenkeli hyötyäksesi tästä kirjasta. Doreen Virtue on psykologian tohtori, jonka laaja näkemys ihmisluonnosta voi auttaa meitä jokaista vaalimaan sisäistä lujuuttamme ja vahvistamaan itsessämme sitä, minkä tiedämme oikeaksi ja aidoksi. Voimme myös oppia tunnistamaan sisäistä lujuuttamme horjuttavat ajatukset ja tunteet sekä selkeyttämään toimintaamme niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin. Kun opit tunnistamaan omat tunteesi ja luottamaan niihin, sinusta tulee sisäisesti luja. Silloin voit toteuttaa elämäntehtävääsi rauhallisin ja luottavaisin mielin.

-----

Kirja on julkaistu 2013, suomeksi 2014. Suomenkielisessä teoksessa on 205 sivua. Kirjan lopussa on esittely enkelikortteihin. Kirjassa on kuvituksena osien väliset mustavlkoiset kuvat.

Kirja osui omalle kohdalleni kuin "nenä päähän". Otin käytännön ohjeet heti käyttöön, ja sain ainakin tänään energiatasoni nousemaan huimasti. Löysin kaapin pohjalta myös Virtuen Enkelikortit, joiden käytön päätin taas aloittaa. 

Jos huomasit olevasi Maaenkeli, suosittelen lämpimästi lukemaan!

LET THE FORCE BE WITH YOU!

1 kommentti:

  1. Lyhytvaikutelma:
    Myönteistä puutaheinää ehkä myös myönteisiä vaikutteita.

    VastaaPoista